Yeşilçam'dan bir yıldız daha kaydı

Gündem 28.06.2022 - 09:58, Güncelleme: 28.06.2022 - 09:58
 

Yeşilçam'dan bir yıldız daha kaydı

Yeşilçam'dan bir yıldız daha kaydı
Yeşilçam'dan bir yıldız daha kaydı    Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti.   Yeşilçam'ın usta sanatçısı Cüneyt Arkın, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 85 yaşında hayatını kaybetti.   Yeşilçam`ın usta sanatçısı Cüneyt Arkın, evinde rahatsızlanarak gece saatlerinde Beşiktaş Ulus'ta bulunan özel bir hastaneye getirildi.   Usta sanatçının hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi.
Yeşilçam'dan bir yıldız daha kaydı

Yeşilçam'dan bir yıldız daha kaydı 

 

Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti.

 

Yeşilçam'ın usta sanatçısı Cüneyt Arkın, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 85 yaşında hayatını kaybetti.

 

Yeşilçam`ın usta sanatçısı Cüneyt Arkın, evinde rahatsızlanarak gece saatlerinde Beşiktaş Ulus'ta bulunan özel bir hastaneye getirildi.

 

Usta sanatçının hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve nazillikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.