Başkan Tetik yangın söndürme çalışmalarına katıldı

Gündem 03.05.2024 - 09:50, Güncelleme: 03.05.2024 - 09:56
 

Başkan Tetik yangın söndürme çalışmalarına katıldı

Başkan Tetik yangın söndürme çalışmalarına katıldı
Başkan Tetik yangın söndürme çalışmalarına katıldı    Nazilli Esenköy Mahallesi'nde bulunan bir samanlıkta yangın çıktı    Yangın bölgesine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.   Nazilli’ye bağlı Esenköy Mahallesi’nde saman yüklü bir depoda gece saatlerinde yangın meydana geldi.Yangın çok kısa sürede içerisinde büyüdü    Alevleri fark eden mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.   İtfaiye ekiplerine destek için bölgeye Nazilli Belediyesi’ne ait su tankeri ve iş makinaları da sevk edildi.    Ekiplerinin çalışması devam ederken, olay yerine Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, Nazilli Belediyesi Meclis üyeleri Erhan Algan ve Gürel Çırpanlı da geldi.    Çıkan yangında herhangi bir can kaybının veya yaralınının bulunmaması yüreklere su serpti.Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.
Başkan Tetik yangın söndürme çalışmalarına katıldı

Başkan Tetik yangın söndürme çalışmalarına katıldı 

 

Nazilli Esenköy Mahallesi'nde bulunan bir samanlıkta yangın çıktı

 

 Yangın bölgesine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

 

Nazilli’ye bağlı Esenköy Mahallesi’nde saman yüklü bir depoda gece saatlerinde yangın meydana geldi.Yangın çok kısa sürede içerisinde büyüdü

 

 Alevleri fark eden mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

 

İtfaiye ekiplerine destek için bölgeye Nazilli Belediyesi’ne ait su tankeri ve iş makinaları da sevk edildi.

 

 Ekiplerinin çalışması devam ederken, olay yerine Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, Nazilli Belediyesi Meclis üyeleri Erhan Algan ve Gürel Çırpanlı da geldi. 

 

Çıkan yangında herhangi bir can kaybının veya yaralınının bulunmaması yüreklere su serpti.Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve nazillikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.