Teknik Direktör Toros deplasmanı değerlendirdi

Spor 16.01.2023 - 10:57, Güncelleme: 16.01.2023 - 10:57
 

Teknik Direktör Toros deplasmanı değerlendirdi

Teknik Direktör Toros deplasmanı değerlendirdi
Teknik Direktör Toros deplasmanı değerlendirdi   TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Eşin Group Nazilli Belediyespor ikinci yarının ilk maçını deplasmanda Hes İlaç Afyonspor ile oynadı. İkinci yarıda attığı gol sonrasında 1-0 öne geçmesine rağmen 15 dakika sonrasında kalesinde gördüğü gol ile 1-1 berabere kalarak tek puana razı oldu.  Eşin Group Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mesut Toros deplasmanda alınan bir puanında çok önemli olduğunu belirterek, “Ligin ikinci yarısının deplasmanda oynayacağımız ilk maçımız olan Hes İlaç Afyonspor maçının bizim için zor bir maç olacağını düşünmüştüm ve tahmin etmiştim. Puan almaya da ihtiyacımız olduğu için taktiksel anlamda bu maçın üzerinde çok durmuştuk. Bunun içinde bu maçta bunu sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Rakibimize saygı duyuyoruz. Rakibimize pozisyon vermediğimizi düşünüyorum. Duran toptan bir iki atakları birde kalecimizin çıkardığı bir top var. Oyunda üstünlük kurmaya çalıştık. Hızlı hücum geçişleri ile pozisyonlar bulmaya çalıştık. Değerlendiremedik aldığımız bir puanda tabiî ki bizim için çok önemli. Sıkıntılı bir dönemde gelmiştik zorlu deplasmandan alınan bir puan bizim için çok önemli. Oyuncularımın tümünü tebrik ediyorum. Afyonspora’da başarılar diliyorum” dedi.  Afyonspor deplasmanında alınan bu sonuçla Eşin Group Nazilli Belediyespor puanını 21’e çıkararak 14’ncü sıraya yükselirken, Hes İlaç Afyonspor ise 29 puanda kalarak 8’nci sırada yer aldı.
Teknik Direktör Toros deplasmanı değerlendirdi

Teknik Direktör Toros deplasmanı değerlendirdi 

 TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Eşin Group Nazilli Belediyespor ikinci yarının ilk maçını deplasmanda Hes İlaç Afyonspor ile oynadı. İkinci yarıda attığı gol sonrasında 1-0 öne geçmesine rağmen 15 dakika sonrasında kalesinde gördüğü gol ile 1-1 berabere kalarak tek puana razı oldu. 

Eşin Group Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mesut Toros deplasmanda alınan bir puanında çok önemli olduğunu belirterek, “Ligin ikinci yarısının deplasmanda oynayacağımız ilk maçımız olan Hes İlaç Afyonspor maçının bizim için zor bir maç olacağını düşünmüştüm ve tahmin etmiştim. Puan almaya da ihtiyacımız olduğu için taktiksel anlamda bu maçın üzerinde çok durmuştuk. Bunun içinde bu maçta bunu sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Rakibimize saygı duyuyoruz. Rakibimize pozisyon vermediğimizi düşünüyorum. Duran toptan bir iki atakları birde kalecimizin çıkardığı bir top var. Oyunda üstünlük kurmaya çalıştık. Hızlı hücum geçişleri ile pozisyonlar bulmaya çalıştık. Değerlendiremedik aldığımız bir puanda tabiî ki bizim için çok önemli. Sıkıntılı bir dönemde gelmiştik zorlu deplasmandan alınan bir puan bizim için çok önemli. Oyuncularımın tümünü tebrik ediyorum. Afyonspora’da başarılar diliyorum” dedi. 

Afyonspor deplasmanında alınan bu sonuçla Eşin Group Nazilli Belediyespor puanını 21’e çıkararak 14’ncü sıraya yükselirken, Hes İlaç Afyonspor ise 29 puanda kalarak 8’nci sırada yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve nazillikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.