Nazilli'de Gençlik Haftası Törenle Başladı

Gündem 15.05.2023 - 12:44, Güncelleme: 15.05.2023 - 12:44
 

Nazilli'de Gençlik Haftası Törenle Başladı

Nazilli'de Gençlik Haftası Törenle Başladı
Nazilli’de 15-19 Mayıs Gençlik Haftası, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından İstasyon Meydanı Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı. Nazilli’de 15-19 Mayıs Gençlik Haftası bugün sabah saat 10:00’da İstasyon Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na Çelenk sunulması ile başladı. Genç öğrencilerin katıldığı Gençlik Haftası dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma programına, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Güven Eker ve İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Önder Baycan Taşdemir katılım sağladı. Tören, Gençlik Merkezi Müdürü Önder Baycan tarafından konulmasıyla başladı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören sona ererken, Gençlik Haftası başlamış oldu.   19 Mayıs Cuma günü Gençlik ve Spor Bayramı’nda saat 10.00’da Atatürk Anıtına tekrardan çelenk konulacak.
Nazilli'de Gençlik Haftası Törenle Başladı

Nazilli’de 15-19 Mayıs Gençlik Haftası, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından İstasyon Meydanı Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.

Nazilli’de 15-19 Mayıs Gençlik Haftası bugün sabah saat 10:00’da İstasyon Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na Çelenk sunulması ile başladı.

Genç öğrencilerin katıldığı Gençlik Haftası dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma programına, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Güven Eker ve İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Önder Baycan Taşdemir katılım sağladı.

Tören, Gençlik Merkezi Müdürü Önder Baycan tarafından konulmasıyla başladı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören sona ererken, Gençlik Haftası başlamış oldu.

 

19 Mayıs Cuma günü Gençlik ve Spor Bayramı’nda saat 10.00’da Atatürk Anıtına tekrardan çelenk konulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve nazillikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.