Nazilli'de Engelliler Haftası etkinliklerle kutlandı

Gündem 13.05.2024 - 14:12, Güncelleme: 13.05.2024 - 14:21
 

Nazilli'de Engelliler Haftası etkinliklerle kutlandı

Nazilli'de Engelliler Haftası etkinliklerle kutlandı
  Nazilli’de, 10-16 Mayıs arasında kutlanan Engelliler Haftası etkinlikleri İstasyon Meydanında yapılan törenle başladı Çelenk koyma, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan etkinlikte Uzun Çarşıda bando eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Orhan Gazi Ortaokulu öğrencilerinin oluşturduğu bando takımı eşliğinde Uzun Çarşı’da yürüyüş yapılarak Nazilli Belediyesi önüne gelindi.   Belediye önünde yapılan kutlamalarda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek; ‘’Asıl eksik olan bizleriz. Çünkü yaşam koşullarını ve şartlarını engellilere göre ayarlamamız ve gerekli tedbirleri almamız gerekiyor. Bu hafta güzel bir hafta. Çarşamba günü de Milli Eğitim olarak 23 projeden birisi olan ‘Engelsiz Çocuk Oyunu’ gerçekleştireceğiz. Oyunlarımız Kapalı Spor Salonunda gün boyunca sürecek. Çocuklarımız orada oyunlarını sergileyecek. Tüm halkımız davetlidir’’ ifadelerini kullandı. Konuşma sonrasında engelli öğrencilerden oluşan halk oyunları ekibi hünerlerini sergiledi.   Kutlamalara Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler veliler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Nazilli'de Engelliler Haftası etkinliklerle kutlandı

 

Nazilli’de, 10-16 Mayıs arasında kutlanan Engelliler Haftası etkinlikleri İstasyon Meydanında yapılan törenle başladı

Çelenk koyma, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan etkinlikte Uzun Çarşıda bando eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Orhan Gazi Ortaokulu öğrencilerinin oluşturduğu bando takımı eşliğinde Uzun Çarşı’da yürüyüş yapılarak Nazilli Belediyesi önüne gelindi.

 

Belediye önünde yapılan kutlamalarda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek; ‘’Asıl eksik olan bizleriz. Çünkü yaşam koşullarını ve şartlarını engellilere göre ayarlamamız ve gerekli tedbirleri almamız gerekiyor. Bu hafta güzel bir hafta. Çarşamba günü de Milli Eğitim olarak 23 projeden birisi olan ‘Engelsiz Çocuk Oyunu’ gerçekleştireceğiz. Oyunlarımız Kapalı Spor Salonunda gün boyunca sürecek. Çocuklarımız orada oyunlarını sergileyecek. Tüm halkımız davetlidir’’ ifadelerini kullandı. Konuşma sonrasında engelli öğrencilerden oluşan halk oyunları ekibi hünerlerini sergiledi.

 

Kutlamalara Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler veliler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve nazillikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.