Nazilli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı

Gündem 30.08.2023 - 13:01, Güncelleme: 30.08.2023 - 13:04
 

Nazilli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı

Nazilli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı ülke genelinde olduğu gibi Nazilli'de de törenlerle kutlandı. Kutlama programı ilk olarak Kaymakamlık makamında tebrigatın kabulü ile başladı. Ardındından İstasyon meydanında çelenk sunum ve kutlama törenine geçildi.   Törene Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, protokol üyeleri ve partililer katıldı.       İstasyon Meydan’ ındaki törenin ardından Nazilli Kaymakamlığında protokol üyeleri tebrikleri kabul etti.
Nazilli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı ülke genelinde olduğu gibi Nazilli'de de törenlerle kutlandı. Kutlama programı ilk olarak Kaymakamlık makamında tebrigatın kabulü ile başladı. Ardındından İstasyon meydanında çelenk sunum ve kutlama törenine geçildi.

 

Törene Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, protokol üyeleri ve partililer katıldı.

 

 

 

İstasyon Meydan’ ındaki törenin ardından Nazilli Kaymakamlığında protokol üyeleri tebrikleri kabul etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve nazillikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.