Nazilli Belediyesinden yangın bölgesine destek

Gündem 23.06.2022 - 08:43, Güncelleme: 23.06.2022 - 08:43
 

Nazilli Belediyesinden yangın bölgesine destek

Nazilli Belediyesinden yangın bölgesine destek
Nazilli Belediyesinden yangın bölgesine destek   Önceki gün akşam saatlerinde Marmaris'te çıkan yangına müdahale sürüyor.    Bu gün 14 uçak ve 20 helikopter alevlere havadan müdahaleye devam etmesine rağmen alevlerin öğle saatlerinde Değirmenyanı Mahallesi’ndeki yerleşim merkezlerine ulaşması sonucu çevre il ve ilçelerden takviye ekipler le destek istendi. Nazilli'ye de ulaşan çağrı Nazilli Belediyesini de harekete geçirdi. Gün içinde gelen bilgiler doğrultusunda Nazilli Belediyesinden destek kuvvet için hazırlıkların yapılması talimatını veren Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait bir su tankeri ile Fen işleri Müdürlüğüne ait bir adet paletli iş makinasını Marmaris'e gönderdi .    Öğleden sonra yola çıkan araçlar ekipmanları ile birlikte Marmaris Bölge Müdürlüğü tesisine akşam saatlerinde ulaştı. Buradan da yangın sahasına giden araçlar alevler ile mücadeleye başladı.     Ekipler alevlerin önünü kesmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor .
Nazilli Belediyesinden yangın bölgesine destek

Nazilli Belediyesinden yangın bölgesine destek

 

Önceki gün akşam saatlerinde Marmaris'te çıkan yangına müdahale sürüyor. 

 

Bu gün 14 uçak ve 20 helikopter alevlere havadan müdahaleye devam etmesine rağmen alevlerin öğle saatlerinde Değirmenyanı Mahallesi’ndeki yerleşim merkezlerine ulaşması sonucu çevre il ve ilçelerden takviye ekipler le destek istendi. Nazilli'ye de ulaşan çağrı Nazilli Belediyesini de harekete geçirdi. Gün içinde gelen bilgiler doğrultusunda Nazilli Belediyesinden destek kuvvet için hazırlıkların yapılması talimatını veren Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait bir su tankeri ile Fen işleri Müdürlüğüne ait bir adet paletli makinasını Marmaris'e gönderdi

 

Öğleden sonra yola çıkan araçlar ekipmanları ile birlikte Marmaris Bölge Müdürlüğü tesisine akşam saatlerinde ulaştı. Buradan da yangın sahasına giden araçlar alevler ile mücadeleye başladı.  

 

Ekipler alevlerin önünü kesmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor .

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve nazillikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.