Mustafa Abak Nazilli Gazeteciler Cemiyetini Ziyarette bulundu

Gündem 27.03.2023 - 17:54, Güncelleme: 27.03.2023 - 17:54
 

Mustafa Abak Nazilli Gazeteciler Cemiyetini Ziyarette bulundu

Mustafa Abak Nazilli Gazeteciler Cemiyetini Ziyarette bulundu
Mustafa Abak Nazilli Gazeteciler Cemiyetini Ziyarette bulundu  AK Parti’de aktif siyaset içerisinde olan Kuyucak ve Nazilli’de İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Avukat Mustafa Abak, partisinden Milletvekili aday adaylığını açıklamasının saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Avukat Mustafa Abak, siyasi hayatını ve hayata geçirmek istediği projeleriyle ilgili açıklamalarda bulunarak Nazilli Gazeteciler Cemiyet (NGC) binasından basın mensuplarıyla buluştu. Basınla NGC binasında bir araya gelen Abak,28. Dönem milletvekilli seçimlerinde seçilmesi durumunda hayata geçireceği projeleri anlattı. Öncelikle Ramazan ayının Aydın ve Nazillili hemşehrilerine mübarek olsun dileklerini ileten Abak,” Kuruluşundan bu yana AK Parti ile tanışıyorum.2006 yılında 4 yıl Kuyucak İlçesinde ilçe Başkanlığı görevinde bulundum. Ardından aktif siyasete ara verdim.2019 başında öncelikle atamayla sonrasında kongreyle AK Parti Nazilli İlçe Başkanlığı görevine geldim ve 4 yıl ilçe başkanlığında bulundum. Milletvekilliği aday adaylığı yolumda ilk önce ben arzumu bildirdim ve Genel Merkez Teşkilat Başkanımızın uygun görmesiyle aday adaylığım için ilçe Başkanlığı görevimden istifa ettim. Doğduğum, büyüdüğüm topraklara bir milletvekili olarak hizmet etmek isterim. Elimizden geldiğince partimizin eser ve hizmet siyasetinde memleketimize bir şeyler kazandırmak istedim. İnşallah hayırlısı olur” dedi.  
Mustafa Abak Nazilli Gazeteciler Cemiyetini Ziyarette bulundu

Mustafa Abak Nazilli Gazeteciler Cemiyetini Ziyarette bulundu 

AK Parti’de aktif siyaset içerisinde olan Kuyucak ve Nazilli’de İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Avukat Mustafa Abak, partisinden Milletvekili aday adaylığını açıklamasının saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Avukat Mustafa Abak, siyasi hayatını ve hayata geçirmek istediği projeleriyle ilgili açıklamalarda bulunarak Nazilli Gazeteciler Cemiyet (NGC) binasından basın mensuplarıyla buluştu.

Basınla NGC binasında bir araya gelen Abak,28. Dönem milletvekilli seçimlerinde seçilmesi durumunda hayata geçireceği projeleri anlattı. Öncelikle Ramazan ayının Aydın ve Nazillili hemşehrilerine mübarek olsun dileklerini ileten Abak,” Kuruluşundan bu yana AK Parti ile tanışıyorum.2006 yılında 4 yıl Kuyucak İlçesinde ilçe Başkanlığı görevinde bulundum. Ardından aktif siyasete ara verdim.2019 başında öncelikle atamayla sonrasında kongreyle AK Parti Nazilli İlçe Başkanlığı görevine geldim ve 4 yıl ilçe başkanlığında bulundum. Milletvekilliği aday adaylığı yolumda ilk önce ben arzumu bildirdim ve Genel Merkez Teşkilat Başkanımızın uygun görmesiyle aday adaylığım için ilçe Başkanlığı görevimden istifa ettim. Doğduğum, büyüdüğüm topraklara bir milletvekili olarak hizmet etmek isterim. Elimizden geldiğince partimizin eser ve hizmet siyasetinde memleketimize bir şeyler kazandırmak istedim. İnşallah hayırlısı olur” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve nazillikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.