İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu istifa etti

Gündem 28.03.2023 - 22:27, Güncelleme: 28.03.2023 - 22:27
 

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu istifa etti

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu istifa etti
İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu istifa etti İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifa etti. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, "İstifa edeceğim. Meral Akşener ile vedalaşmaya gidiyorum" açıklamasını yaptı.    İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ise, "İstifa tek taraflı bir karar verme usulüdür. Genel başkanımız ile görüşme gerçekleşmeyecektir" diyerek Ağıralioğlu'na kapıyı kapattı.   Ağıralioğlu, İYİ Parti'nin açıklamasının ardından istifa etti
İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu istifa etti

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu istifa etti

İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifa etti.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, "İstifa edeceğim. Meral Akşener ile vedalaşmaya gidiyorum" açıklamasını yaptı. 

 

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ise, "İstifa tek taraflı bir karar verme usulüdür. Genel başkanımız ile görüşme gerçekleşmeyecektir" diyerek Ağıralioğlu'na kapıyı kapattı.

 

Ağıralioğlu, İYİ Parti'nin açıklamasının ardından istifa etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve nazillikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.