Filenin Efeleri galip döndü

Spor 16.01.2023 - 11:17, Güncelleme: 16.01.2023 - 11:17
 

Filenin Efeleri galip döndü

Filenin Efeleri galip döndü
Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2. Ligi 2. grupta mücadele eden Nazilli Belediyespor Voleybol Takımımız, Denizli deplasmanında Tuar Yapı Cavdilspor’un misafiri oldu.   Nazilli Belediyesi ve Belediyespor Onursal Başkanımız Kürşat Engin Özcan ile taraftarımızın da desteğiyle baştan sona üstün bir oyun sergileyen Filenin Efeleri, parkeden 3-0 lık galibiyet ile ayrılan taraf oldu.
Filenin Efeleri galip döndü

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2. Ligi 2. grupta mücadele eden Nazilli Belediyespor Voleybol Takımımız, Denizli deplasmanında Tuar Yapı Cavdilspor’un misafiri oldu.

 

Nazilli Belediyesi ve Belediyespor Onursal Başkanımız Kürşat Engin Özcan ile taraftarımızın da desteğiyle baştan sona üstün bir oyun sergileyen Filenin Efeleri, parkeden 3-0 lık galibiyet ile ayrılan taraf oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve nazillikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.