Çapahasan Mahallesi'nde Geleneksel Keşkek Hayrı Düzenlendi

Gündem 18.03.2023 - 15:20, Güncelleme: 18.03.2023 - 15:20
 

Çapahasan Mahallesi'nde Geleneksel Keşkek Hayrı Düzenlendi

Çapahasan Mahallesi'nde Geleneksel Keşkek Hayrı Düzenlendi
Çapahasan Mahallesi'nde Geleneksel Keşkek Hayrı Düzenlendi    Nazilli Çapahasan Mahallesinde Çanakkale şehitleri ve depremzedeler için 25 bin kişilik imece usulü ile keşkek hayrı düzenlendi.     Nazilli Şirinevler Kapalı Pazar yerinde düzenlenen keşkek hayrına Nazilli ilçesi başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerinden ve çevre ilçelerden de 25 bin kişi vatandaş katıldı. Gece yarısı kaynamaya başlayan keşkek kazanlarından keşkek dağıtımları sabah saat 08.00’den itibaren Yeni Sinan Camisi imam hatibi Bilal Ekinci’nin okuduğu dualar eşliğinde başladı.     Nazilli merkez başta olmak üzere kırsal mahallelerde yaşayan çiftçi vatandaşlar keşkek hayrına katıldılar.   Keşkek kazanlarının başında açıklamada bulunan Nazilli Çapahasan Mahalle Mustafa Karaburun, “Burada Mahalle muhtarlığımız, çiftçilerimiz ve çiftçi derneklerimizin katkıları geleneksel hale getirdiğimiz ve ikincisini düzenlediğimiz keşkek hayrımıza katılımın çok yüksek olması bizleri oldukça sevindirdi.    11 ilimizi etkileyen depremzedelerimizin ruhlarına da hediye ediyoruz. 18 Mart Çanakkale şehitlerimizin ve tüm şehitlerimizin ruhları da hediye ediyoruz. Keşkek hayrımızı imece usulü ile yaptık ve 25 bin kişilik.   Keşkek hayrımızı önümüzdeki yılda da artırarak devam ettireceğiz. Hayrımızı çiftçilerimiz ile birlikte bölgemizden topladığımız bağışlarla ve paralar ile imece usulü ile yapıyoruz. Keşkek hayrımıza tüm çevre köylerimizden çevre ilçelerimizden vatandaşlarımız gelip keşkeğimizin tadına bakıyorlar " diye konuştu.
Çapahasan Mahallesi'nde Geleneksel Keşkek Hayrı Düzenlendi

Çapahasan Mahallesi'nde Geleneksel Keşkek Hayrı Düzenlendi 

 

Nazilli Çapahasan Mahallesinde Çanakkale şehitleri ve depremzedeler için 25 bin kişilik imece usulü ile keşkek hayrı düzenlendi. 

 

 Nazilli Şirinevler Kapalı Pazar yerinde düzenlenen keşkek hayrına Nazilli ilçesi başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerinden ve çevre ilçelerden de 25 bin kişi vatandaş katıldı. Gece yarısı kaynamaya başlayan keşkek kazanlarından keşkek dağıtımları sabah saat 08.00’den itibaren Yeni Sinan Camisi imam hatibi Bilal Ekinci’nin okuduğu dualar eşliğinde başladı. 

 

 Nazilli merkez başta olmak üzere kırsal mahallelerde yaşayan çiftçi vatandaşlar keşkek hayrına katıldılar.

 

Keşkek kazanlarının başında açıklamada bulunan Nazilli Çapahasan Mahalle Mustafa Karaburun, “Burada Mahalle muhtarlığımız, çiftçilerimiz ve çiftçi derneklerimizin katkıları geleneksel hale getirdiğimiz ve ikincisini düzenlediğimiz keşkek hayrımıza katılımın çok yüksek olması bizleri oldukça sevindirdi. 

 

11 ilimizi etkileyen depremzedelerimizin ruhlarına da hediye ediyoruz. 18 Mart Çanakkale şehitlerimizin ve tüm şehitlerimizin ruhları da hediye ediyoruz. Keşkek hayrımızı imece usulü ile yaptık ve 25 bin kişilik.

 

Keşkek hayrımızı önümüzdeki yılda da artırarak devam ettireceğiz. Hayrımızı çiftçilerimiz ile birlikte bölgemizden topladığımız bağışlarla ve paralar ile imece usulü ile yapıyoruz. Keşkek hayrımıza tüm çevre köylerimizden çevre ilçelerimizden vatandaşlarımız gelip keşkeğimizin tadına bakıyorlar " diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve nazillikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.